Prima pagină   |   Harta site-ului   |    Flux RSS   |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte   |   

   |   Text size:
     Română      English      Русский

 
 
 
 

 

 


Prima pagină  »  Despre Noi  »  Consiliu de administrare
Consiliu de administrare

 

Nicolae Beșliu este Președintele Asociației ”MOTIVAȚIE” din Moldova, fiind unul dintre membrii fondatori ai acesteia. Încă de la fondare, timp de mai mulți ani el a făcut parte din echipa de implementare a proiectelor organizației. Nicolae Beșliu este Magistru în Asistență Socială și la moment activează în cadrul Autorităților Publice din localitatea Norwich (Marea Britanie) ca asistent social în protecția copilului. În 2016 a fost ales Președintele Clubului Rotary Ruislip-Northwood din Anglia. Nicolae este căsătorit și educă doi copii.

Mîra Grigorii are studii superioare cu profil juridic. În anul 1997 a absolvit Universitatea de Studii Umanistice din RM, specialitatea - Magistru în management. În 2007 a absolvit Facultatea „Economie şi Management Public” la Academia de Administraţie Publică Centrală pe lîngă Preşedintele RM. La moment activează în calitate de Administrator al SRL “Targeocad”.

Victor Koroli  
Luminița Suveică  
Natalia Matei  

 Prima pagină  »  Despre Noi  »  Consiliu de administrare

SUPORT IN ANGAJARE

 

HARTA ACCESIBILITĂȚII

 

CONTĂM PE SPRIJINUL ȘI IMPLICAREA DVS.

Crearea acestei rubrici are drept scop facilitarea angajării în câmpul muncii a persoanelor

cu dizabilități precum și recrutarea acestora de către potențialii angajatori.

Harta conține informații despre clădirile accesibile și neaccesibile din Republica Moldova. Pentru a afla mai multă informație, accesați rubrica Despre. Harta este modificată prin introducerea informației noi colectate de la cetățeni. Contăm pe implicarea DVS! Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează.
Citeşte mai mult... Citeşte mai mult... Citeşte mai mult...

 


Aceast web site a fost renovat grație suportului financiar acordat din partea Reprezentanței IM Swedish Development Partner, cu fonduri de la Sida și SMC (Consiliul Misiunii Suedeze).
IM/Sida/SMC nu împărtășește neapărat punctele de vedere și opiniile prezentate aici. Responsabilitatea aparține exclusiv autorilor.

© 2018 Asociația "MOTIVAȚIE" din Moldova   |   Site elaborat de WebDesign.MD
Total vizitatori unici: 399821 | Total ieri: 733 | Total azi: 105
PAGINA ÎN SUS