Prima pagină   |   Harta site-ului   |    Flux RSS   |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte   |   

   |   Text size:
     Română      English      Русский

 
 
 
 

 

 


Prima pagină  »  Despre Noi  »  Consiliu de administrare
Consiliu de administrare

 

Nicolae Beșliu este Președintele Asociației ”MOTIVAȚIE” din Moldova, fiind unul dintre membrii fondatori ai acesteia. Încă de la fondare, timp de mai mulți ani el a făcut parte din echipa de implementare a proiectelor organizației. Nicolae Beșliu este Magistru în Asistență Socială și la moment activează în cadrul Autorităților Publice din localitatea Norwich (Marea Britanie) ca asistent social în protecția copilului. În 2016 a fost ales Președintele Clubului Rotary Ruislip-Northwood din Anglia. Nicolae este căsătorit și educă doi copii.

 

 

Nicu Crețu este director de program și expert în dezvoltare organizațională la Institutul pentru o Guvernare Deschisă. Nicu are peste 15 ani experiență de muncă în sectorul non-profit și cel de afaceri. El deține Diplomă de studii aprofundate în Leadership și Management la Metropolitan University din Leeds (Marea Britanie), și o diplomă de licență în Filosofie la Universitatea de Stat din Moldova. La moment, Nicu gestionează o activitate de antreprenoriat în domeniul Consultanței în Management și Jocuri Educaționale din Lemn.

 

 

Mîra Grigorii are studii superioare cu profil juridic. În anul 1997 a absolvit Universitatea de Studii Umanistice din RM, specialitatea - Magistru în management. În 2007 a absolvit Facultatea „Economie şi Management Public” la Academia de Administraţie Publică Centrală pe lîngă Preşedintele RM. La moment activează în calitate de Administrator al SRL “Targeocad”.

 

 

 

Ciocan Mariana - este absolvent al Facultății de Relații Internaționale la Institutul de Stat de Relații Internaționale din Chișinău. A activat în cadrul Asociației ”MOTIVAȚIE” din Moldova timp de 6 ani, în calitate de Manager PR și Coordonatoare de proiect. După căsătorie Mariana s-a stabilit cu traiul în România, unde activează în cadrul Fundației Motivation România. Mariana este utilizatoare de scaun rulant din 2004.

 

 

Gheorghe Caraseni este evaluator de programe și consultant în consolidarea capacităților organizaționale și instituționale cu o experiență națională și internațională de peste 20 de ani, în 13 țări, inclusiv în țările din cadrul Parteneriatul Estic.

Este Monitor în cadrul Mecanismului Independent de Monitorizare al Parteneriatului Global pentru o Guvernare Deschisă, la care Republica Moldova a aderat în 2011.

Gheorghe este consultantul mai multor organizații și instituții naționale și internaționale, autorul numeroaselor studii, cercetări și publicații ce vizează dezvoltarea societății civile.Prima pagină  »  Despre Noi  »  Consiliu de administrare

SUPORT IN ANGAJARE

 

HARTA ACCESIBILITĂȚII

 

CONTĂM PE SPRIJINUL ȘI IMPLICAREA DVS.

Crearea acestei rubrici are drept scop facilitarea angajării în câmpul muncii a persoanelor

cu dizabilități precum și recrutarea acestora de către potențialii angajatori.

Harta conține informații despre clădirile accesibile și neaccesibile din Republica Moldova. Pentru a afla mai multă informație, accesați rubrica Despre. Harta este modificată prin introducerea informației noi colectate de la cetățeni. Contăm pe implicarea DVS! Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează.
Citeşte mai mult... Citeşte mai mult... Citeşte mai mult...

 


Aceast web site a fost renovat grație suportului financiar acordat din partea Reprezentanței IM Swedish Development Partner, cu fonduri de la Sida și SMC (Consiliul Misiunii Suedeze).
IM/Sida/SMC nu împărtășește neapărat punctele de vedere și opiniile prezentate aici. Responsabilitatea aparține exclusiv autorilor.

© 2018 Asociația "MOTIVAȚIE" din Moldova   |   Site elaborat de WebDesign.MD
Total vizitatori unici: 327773 | Total ieri: 310 | Total azi: 96
PAGINA ÎN SUS