Prima pagină   |   Harta site-ului   |    Flux RSS   |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte   |   

   |   Text size:
     Română      English      Русский

 
 
 
 

 

 


Prima pagină  »  Angajare Asistată  »  Oportunități de angajare  »  Tîrgurile locurilor de muncă
Tîrgurile locurilor de muncă

În Republica Moldova, insituțiile de stat, în parteneriat cu societatea civilă, organizează, în diferite perioade, târguri ale locurilor de muncă, unde companiile comerciale își prezintă ofertele de angajare, iar cetățenii care sînt în căutarea unui loc de muncă, pot să depună CV-urile sau chiar să participe direct la un interviu de angajare. În cadrul acestei rubrici, Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova, va publica linkurile, la care veți putea găsi informație referitor la organizarea acestor tîrguri.


Anunț privind organizarea Târgului locurilor de muncă în cadrul Expoziției Fabricat în Moldova și a Târgului on-line „Locuri de muncă din industria prelucrătoare” - 03-07 februarie 2016


 Prima pagină  »  Angajare Asistată  »  Oportunități de angajare  »  Tîrgurile locurilor de muncă

SUPORT IN ANGAJARE

 

HARTA ACCESIBILITĂȚII

 

CONTĂM PE SPRIJINUL ȘI IMPLICAREA DVS.

Crearea acestei rubrici are drept scop facilitarea angajării în câmpul muncii a persoanelor

cu dizabilități precum și recrutarea acestora de către potențialii angajatori.

Harta conține informații despre clădirile accesibile și neaccesibile din Republica Moldova. Pentru a afla mai multă informație, accesați rubrica Despre. Harta este modificată prin introducerea informației noi colectate de la cetățeni. Contăm pe implicarea DVS! Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează.
Citeşte mai mult... Citeşte mai mult... Citeşte mai mult...

 


Aceast web site a fost renovat grație suportului financiar acordat din partea Reprezentanței IM Swedish Development Partner, cu fonduri de la Sida și SMC (Consiliul Misiunii Suedeze).
IM/Sida/SMC nu împărtășește neapărat punctele de vedere și opiniile prezentate aici. Responsabilitatea aparține exclusiv autorilor.

© 2019 Asociația "MOTIVAȚIE" din Moldova   |   Site elaborat de WebDesign.MD
Total vizitatori unici: 514432 | Total ieri: 236 | Total azi: 189
PAGINA ÎN SUS