Prima pagină   |   Harta site-ului   |    Flux RSS   |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte

   |   Text size:
     Română      English      Русский

 
 
 
 

 


Galerii  »  Galerie Video
Galerie Video
Compania “METRO Cash&Carry SRL” s-a remarcat prin atitudinea pro-activă în angajarea persoanelor cu dizabilități

Istoria lui Mihai Șoldău, originar din raionul Hîncești, satul Horjești, este încă un caz de succes al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova (AMM) în ceea ce ține de incluziunea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități. După un șir de încercări ale echipei AMM de a găsi un loc de muncă pentru Mihai, a fost identificat un loc vacant pentru funcția de casier în cadrul magazinului Chișinău 1 a companiei  “METRO Cash&Carry SRL”. Datorită perseverenței, responsabilității și dorinței sale de a munci, tânărul din Hîncești a trecut cu brio concursul de selecție pentru postul de muncă respectiv și a fost angajat în cadrul companiei.

Acest succes a avut loc datorită implicării active a AMM, colaborării fructuoase cu reprezentanții Companiei “METRO Cash&Carry SRL” și desigur datorită dorinței și inițiativei lui Mihai.

Menționăm că AMM continuă să implementeze programul Angajare Asistată și să ofere suport persoanelor cu dizabilități locomotorii, dornice să-și găsească un loc de muncă după abilitățile sale.

Acest produs este realizat de partenerii Centrul Media pentru Tineri.


Accesări: 1769

Galerie Video

Accesări:
Teatrul social a fost organizat de Asociația „MOTIVAȚIE" din Moldova la Strășeni și Fălești în cadrul proiectului „Acceptă dizabilitatea, nu și violența”...
Accesări:
Infograficul de mai jos vine să contribuie la informarea societății privind existența și funcționarea serviciului social de angajare asistată a persoanelor cu dizabilități din RM. Conținutul informațional este realizat de Asociația MOTIVAȚIE din Moldova în cadrul proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice” implementat de către GIZ Moldova cu suportul financiar al Ministerului Federal pentru Cooper are Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). Infograficul are subtitre în limba rusă și este tradus în limbajul mimico-gestual.
Accesări:
(RO, limbajul mimico-gestual, subtitrare ENG) - Știați că angajarea persoanelor cu dizabilități e un proces în care câștigă atât angajatorul, persoana cu dizabilități, dar și întreaga societate? E simplu. O persoană cu dizabilități poate aduce același aport ca și o persoană cu abilități depline, dacă i se crează un spațiu de muncă adaptat. Vă îndemnăm să faceți cunoștință cu istoria celor doi tineri, Nicolae și Iuliana.
Accesări:
(RO, limbajul mimico-gestual, subtitrare RU) - Știați că angajarea persoanelor cu dizabilități e un proces în care câștigă atât angajatorul, persoana cu dizabilități, dar și întreaga societate? E simplu. O persoană cu dizabilități poate aduce același aport ca și o persoană cu abilități depline, dacă i se crează un spațiu de muncă adaptat. Vă îndemnăm să faceți cunoștință cu istoria celor doi tineri, Nicolae și Iuliana.
Accesări: 2155
Programul Angajare Asistată vine în suportul angajatorului și a persoanelor cu dizabilități care sunt în căutarea unui loc de muncă. (RO, limbajul mimico-gestual, subtitrare ENG)
Accesări: 1625
Filmul e realizat de Centrul Media pentru Tineri cu suportul financiar oferit de Reprezentanța IM Swedish Development Partner.
Accesări: 1951
În cadrul celei de-a doua ediții a “Galei RemarcAbilitatea”, compania „Radisson BLU Leogrand Hotel” s-a remarcat prin angajarea persoanelor cu dizabilități prin programul Angajare Asistată. La moment în cadrul ei muncesc mai mulți tineri cu dizabilități.
Accesări: 1984
Prin intermediul programului Angajare Asistată al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova (AMM), Irina Bucicova, tînără cu dizabilitate fizică a trecut cu succes toate etapele acestuia, de la semnarea contractului cu AMM și pînă la angajarea sa în cadrul “Luca-S” SRL.
Accesări: 1884
În cadrul “Galei RemarcAbilitatea” 2016, ediția a II, ,,Rikipal” SRL a fost desemnat drept angajator remarcabil pentru întreprinderea măsurilor de acomodare rezonabilă a locului de muncă pentru persoane cu dizabilități.
Accesări: 1574
În cadrul “Galei RemarcAbilitatea” 2016, ediția a doua, compania „Orbico” s-a remarcat prin angajarea celor mai multe persoane cu dizabilități.
Accesări: 1848
Filmulețul prezintă câteva istorii de succes ale echipei Asociației ”MOTIVAȚIE” din Moldova, în angajarea persoanelor cu dizabilități. Mesajul acestui produs este de a motiva persoanele cu dizabilități să-și valorifice potențialul său și să fie un exemplu pozitiv în rândul angajatorilor din R. Moldova.

1 - 20 din 46

SUPORT IN ANGAJARE

 

HARTA ACCESIBILITĂȚII

 

CONTĂM PE SPRIJINUL ȘI IMPLICAREA DVS.

Crearea acestei rubrici are drept scop facilitarea angajării în câmpul muncii a persoanelor

cu dizabilități precum și recrutarea acestora de către potențialii angajatori.

Harta conține informații despre clădirile accesibile și neaccesibile din Republica Moldova. Pentru a afla mai multă informație, accesați rubrica Despre. Harta este modificată prin introducerea informației noi colectate de la cetățeni. Contăm pe implicarea DVS! Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează.
Citeşte mai mult... Citeşte mai mult... Citeşte mai mult...

 


Aceast web site a fost renovat grație suportului financiar acordat din partea Reprezentanței IM Swedish Development Partner, cu fonduri de la Sida și SMC (Consiliul Misiunii Suedeze).
IM/Sida/SMC nu împărtășește neapărat punctele de vedere și opiniile prezentate aici. Responsabilitatea aparține exclusiv autorilor.

© 2022 Asociația "MOTIVAȚIE" din Moldova   | Politica utilizare cookie și confidențialitate |  Site elaborat de WebDesign.MD
Total vizitatori unici: 845655 | Total ieri: 325 | Total azi: 352
PAGINA ÎN SUS