Prima pagină   |   Harta site-ului   |    Flux RSS   |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte   |   

   |   Text size:
     Română      English      Русский

 
 
 
 

 


DONEAZĂ
DONEAZĂ

Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova (AMM) este o Asociație Obștească, care a fost creată de o echipă de entuziaști (persoane cu dizabilități și persoane cu abilități depline) pentru a sprijini procesul de integrare în societate a persoanelor cu dizabilități fizice. Asociația activează începînd cu anul 2002, obținînd rezultate impresionante în domeniul Dizabilitate. Printre acestea putem menționa proiectele: Centrul pentru Viață Independentă, Centrul Orientare Vocațională, Harta accesibilității, Sport adaptat, Serviciu de suport în încadrare la studii profesionale sau angajare în cîmpul muncii, Asistență tehnică în reparația echipamentului ajutător, și multe alte proiecte interesante și utile.

Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova nu are un finanțator permanent, fondurile utilizate provin din proiectele/granturile depuse diferitor finanțatori naționali și internaționali, din sponsorizările parvenite din partea Sponsorilor – persoane juridice și fizice.

Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează. De aceea, contăm pe sprijinul cetățenilor în a realiza o schimbare spre bine în special pentru persoanele cu dizabilități.

Contăm pe sprijinul și implicarea Dvs.

Acum aveți posibilitate să oferiți DONAȚIA Dvs. prin următoarele metode:

1.  Prin terminalele de plată de la companiile QIWI și MMPS:

a)  în caz că doriți să donați o sumă de bani Asociației noastre direct, mergeți la unul din terminalele de plată ce aparțin companiilor QIWI sau MMPS, selectați iconița “Donează” și urmați instrucțiunile;

b)  în momentul achitării serviciilor comunale de regulă rămîne neutilizată o sumă mică de bani, pe ecranul Terminalului de plată apare o rubrică in care se propun mai multe variante de a transfera restul sumei, accesați iconița cu emblema și denumirea Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova și urmați instrucțiunile ce vor apărea pe ecran.

2. Prin oficiile Poșta Moldovei utilizînd serviciul “MANDATE BĂNEȘTI INTERNE”. Detaliile cît și completarea formularelor tipizate pot fi aflate și efectuate pe loc în orice oficiu al Poștei Moldovei, utilizînd rechizitele bancare ale Asociației noastre indicate mai jos.

3.  Prin transfer bancar în orice filială a băncilor comerciale, utilizînd următoarele rechizite bancare:

Beneficiar: Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova,

Adresa juridică: str. Victoriei 1 A, or. Vadul lui Vodă, MD 2046;

Cod Fiscal/IDNO: 1010620005209

Banca – BC VICTORIABANK SA, filiala 11

Cod Bancar – VICBMD2X883

Cont Bancar / IBAN: MD67VI222400011100574MDL

Scopul transferului - DONAȚIE

Vă mulțumim pentru implicare. Numai împreună vom crea un viitor comun.

 DONEAZĂ

SUPORT IN ANGAJARE

 

HARTA ACCESIBILITĂȚII

 

CONTĂM PE SPRIJINUL ȘI IMPLICAREA DVS.

Crearea acestei rubrici are drept scop facilitarea angajării în câmpul muncii a persoanelor

cu dizabilități precum și recrutarea acestora de către potențialii angajatori.

Harta conține informații despre clădirile accesibile și neaccesibile din Republica Moldova. Pentru a afla mai multă informație, accesați rubrica Despre. Harta este modificată prin introducerea informației noi colectate de la cetățeni. Contăm pe implicarea DVS! Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează.
Citeşte mai mult... Citeşte mai mult... Citeşte mai mult...

 


Aceast web site a fost renovat grație suportului financiar acordat din partea Reprezentanței IM Swedish Development Partner, cu fonduri de la Sida și SMC (Consiliul Misiunii Suedeze).
IM/Sida/SMC nu împărtășește neapărat punctele de vedere și opiniile prezentate aici. Responsabilitatea aparține exclusiv autorilor.

© 2022 Asociația "MOTIVAȚIE" din Moldova   | Politica utilizare cookie și confidențialitate |  Site elaborat de WebDesign.MD
Total vizitatori unici: 845495 | Total ieri: 353 | Total azi: 192
PAGINA ÎN SUS