Metode şi Tehnici de căutare a unui loc de muncă

24 iunie 2023

Atunci când te gândeşti la viitoarea ta carieră. Citeşte despre tipurile de slujbe care te interesează şi vorbeşte cu cei care au slujbe care ţi se par interesante. Concentrează-te pe funcţii şi domenii care se potrivesc intereselor şi calităţilor tale, dar mai ales pe ceea ce ţi-ar place cel mai mult să faci în viaţă.

Redactarea unui CV

24 iunie 2023

Majoritatea persoanelor care îşi alcătuiesc un CV scapă din vedere faptul că prin acesta îşi creionează portretul angajatului perfect pentru slujbă la care aplică. Astfel, CV-ul tău nu reprezintă o simplă înşiruire de informaţii, ci are un scop clar: oferă răspunsurile pe care angajatorul le caută în candidaţii intervievaţi.

Redactarea unei Scrisori de intenție

24 iunie 2023

O scrisoare de intenţie nu trebuie să lipsească în momentul în care trimiteţi un CV pentru un potenţial angajator.

Pregătirea pentru un interviu

24 iunie 2023

În Republica Moldova  interviul de angajare pentru multe persoane cu dizabilităţi reprezintă o adevărată  provocare. Realitatea arată că majoritatea angajatorilor nu sunt pregătiţi pentru a observa în persoana cu dizabilitate ce a aplicat pentru un anume post, cheiţa pentru rezolvarea necesităţilor lor. Iar pentru tinerii cu dizabilităţi capabili şi doritori de a munci pregătirea pentru interviu - este o necesitate vitală.

Determinare profesională

24 iunie 2023

Orientarea vocaţională şi determinarea profesională pentru tineri!