19 ianuarie 2024

Svetlana: „Echipa MOTIVAȚIEI m-a ajutat să depășesc frica de refuz din partea angajatorilor, dizabilitatea nu este o rușine”

10 ianuarie 2024

Nadejda: „Am învățat să văd lumea altfel decât cu ochii”

14 noiembrie 2023

Incluziunea începe cu un transport sigur și accesibil!

06 noiembrie 2023

Istoria lui Iurie – povestea unui tată care inspiră

06 noiembrie 2023

Povestea unui tată din Moldova, care are un copil cu autism

25 octombrie 2023

Familia – vesta salvatoare în timpul crizei umanitare

18 octombrie 2023

Valentina Portean, șef serviciu Îngrijire Socială la domiciliu, r. Anenii Noi: „Persoanele cu dizabilități sunt o parte importantă a comunității noastre, pe care trebuie să-i acceptăm și să-i ajutăm să se includă în societate”

02 octombrie 2023

Larisa, refugiată din or. Herson: „În era digitală este foarte greu să te descurci fără ochelari, când toată informația necesară se găsește pe internet”

02 octombrie 2023

Natalia, refugiată din Odesa: „Conștientizarea faptului că nu ești singură în această perioadă de criză îți dă puteri să mergi înainte”

21 septembrie 2023

Liubovi, refugiată din Ucraina: „Războiul din Ucraina ne-a unit ca oameni, ne-a solidarizat și ne-a făcut mai puternici”

29 august 2023

Valentina, refugiată din Ucraina: „Sunt foarte recunoscătoare echipei de la MOTIVAȚIE, care ne-a ajutat când am avut nevoie stringentă de medicamente”

25 august 2023

Oxana, refugiată din Ucraina: „Sunt foarte recunoscătoare MOTIVAȚIEI, care m-a ajutat de fiecare dată cu transport adaptat”

07 august 2023

Inna: „Până la acest eveniment nu am mai avut ocazia să vizitez Chișinăul”

26 iulie 2023

Ana, refugiată din Ucraina, Odesa: „Visez să-mi întemeiez propria afacere în RM”

13 iulie 2023

Grație suportului oferit de OIM, Tatiana vede lumea în culori

Tatiana este originară din Odessa, unde a activat în calitate de lucrător social. Acum 2 luni ea a venit în Republica Moldova împreună cu fiul. La moment, ea frecventează cursurile de limba română și este în căutare activă a unui loc de muncă.

24 iunie 2023

Interviu cu Angela Sobol, antreprenoare: „Prin implicarea activă a persoanelor cu dizabilități la angajare, putem crea împreună o societate frumoasă, de la care vom avea toți de câștigat”

Angela Sobol este originară din satul Vărvăreuca, raionul Florești. Ea a reușit să pună pe picioare prima afacere specializată în producerea și comercializarea fulgilor de cereale din Republica Moldova – brandul „Ronți”. Visul ei cel mare a fost să aibă propria afacere.

24 iunie 2023

Victoria, refugiată din Ucraina: „În cadrul activității de informare am aflat multe lucruri utile despre statutul de protecție temporară în Moldova, la care deja am aplicat”

Victoria este originară din Odessa, Ucraina. Ea a venit în Moldova împreună cu familia (soțul și copilul de 8 ani) în mai 2022. La moment, aceștia locuiesc în or. Căușeni.

24 iunie 2023

Galina, mama a doi copii din Ucraina: „Avem mai multe lucruri care ne apropie ca oameni, căci războiul ne-a solidarizat în dorința reciprocă de a ajuta alți oameni"