Prin mecanismul 2% poți ajuta tinerii cu dizabilități să devină mai independenți!

E simplu. Tot ce trebuie să faci e să mergi până la 30 aprilie 2023 la Oficiul Teritorial al Serviciului Fiscal de Stat ca să depui declarația cu privire la impozitul pe venit (formularul CET18) și să direcționezi 2%. Ia cu tine buletinul de identitate și codul fiscal al Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova: 1010620005209. Poți să direcționezi și prin intermediul poștei sau online (cu aplicarea semnăturii electronice).

5 motive să direcționezi 2% către Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova:

-          De 21 ani îmbunătățim calitatea vieții persoanelor cu dizabilități prin suport la studii, angajare, monitorizarea gradului de acces la infrastructură.

-          Suntem una din cele mai active organizații neguvernamentale din Moldova în domeniul promovării drepturilor persoanelor cu dizabilității.

-          Suntem primii din Republica Moldova care am pilotat și promovat serviciile Angajare Asistată pentru persoane cu dizabilități. Lobare la nivel de stat și cadru legal.

-          Am susținut peste 500 de persoane cu dizabilități din RM să-și găsească un loc de muncă și să devină mai independenți financiar.

-          Peste 1400 refugiați cu și fără dizabilitate au beneficiat de suportul MOTIVAȚIEI prin angajarea în câmpul muncii, produse alimentare și igienice, inclusiv produse alimentare specifice (fără lactoză și gluten), oferirea transportului accesibil și consiliere psihologică.

Nu cheltui nimic. În schimb acești bani vor ajuta persoanele cu dizabilități să beneficieze de cursuri calificate și să-și găsească un loc de muncă adaptat necesităților sale. O persoană cu dizabilități ajutată azi, va deveni independentă pe viitor.

Contribuie la gestionarea banului public! Doar cu o semnătură poți transforma viața unei persoane cu dizabilități într-o istorie de succes.

2_%

 

Distribuie