Plata se va efectua prin intermediul operatorului de plăți on-line PayPal. Paypal este probabil cel mai folosit, sigur și rapid sistem de transfer și plată online la ora actuală. Este acceptat în 190 de țări din lume – printre care și Moldova – și disponibil în 23 de monede.


Euro (€)Sau prin terminalele de plată de la companiile QIWI și MMPS:

a)  în caz că doriți să donați o sumă de bani Asociației noastre direct, mergeți la unul din terminalele de plată ce aparțin companiilor QIWI sau MMPS, selectați iconița “Donează” și urmați instrucțiunile;

b)  în momentul achitării serviciilor comunale de regulă rămîne neutilizată o sumă mică de bani, pe ecranul Terminalului de plată apare o rubrică in care se propun mai multe variante de a transfera restul sumei, accesați iconița cu emblema și denumirea Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova și urmați instrucțiunile ce vor apărea pe ecran.

2. Prin oficiile Poșta Moldovei utilizînd serviciul “MANDATE BĂNEȘTI INTERNE”. Detaliile cît și completarea formularelor tipizate pot fi aflate și efectuate pe loc în orice oficiu al Poștei Moldovei, utilizînd rechizitele bancare ale Asociației noastre indicate mai jos.

3.  Prin transfer bancar în orice filială a băncilor comerciale, utilizînd următoarele rechizite bancare:

Beneficiar: Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova,

Adresa juridică: str. Victoriei 1 A, or. Vadul lui Vodă, MD 2046;

Cod Fiscal/IDNO: 1010620005209

Banca – BC VICTORIABANK SA, filiala 11

Cod Bancar – VICBMD2X883

Cont Bancar / IBAN: MD67VI222400011100574MDL

Scopul transferului - DONAȚIE

Vă mulțumim pentru implicare. Numai împreună vom crea un viitor comun.