De 13 ani aducem spiritul primăverii prin incluziune

În doar 8 zile primăvara își va face simțită prezența în calendar, iar la oficiul Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova se simte deja spiritul ei, căci s-a lucrat activ și s-au depănat amintiri cu multă căldură, au răsunat cântece de voie bună, cântate în cor de participanți în procesul de împachetare a celor 2.500 de mărțișoare. Activitatea de împachetare a mărțișoarelor s-a desfășurat cu participarea echipei MOTIVAȚIEI și angajaților întreprinderilor Premier Energy în Moldova. În acest an la concursul de mărțișoare s-au înscris cele mai originale lucrări propuse de șapte meșterițe cu dizabilități: Alexandra Simion, Veronica Dumbravă, Tatiana Bezerdic, Olga Berdeu, Natalia Bujor, Alina Nicolaev și Elena Crîșmari.

La activitatea de împachetare a fost prezentă Tatiana Bezerdic, meșteriță cu dizabilități, cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani, care a croșetat cu migală și dragoste firul de ață, în alb și roșu, dând naștere unui adevărat colț de primăvară în formă de clopoțel, care va suna să vestească sosirea primăverii: „Sunt recunoscătoare pentru colaborarea cu MOTIVAȚIE și Premier Energy Distribution, deoarece îmi oferă posibilitatea să-mi promovez mărțișoarele și îmi asigură un trai decent. Pentru mine primăvară înseamnă renaștere, bucurie, culoare și iubire. E anotimpul când îți dai o șansă să ierți și să iubești. Vă îndemn să purtați primăvara în inimă şi mărţişorul la piept!”.

Vă mulțumesc pentru această șansă acordată. Prin aceste mărțișoare vreau să transmit căldura primăverii și culorile ce exprimă viața. Deja de 6 ani îmi sunt apreciate abilitățile prin procesul frumos și creativ de confecționare a mărțișoarelor”, – a mărturisit Alina Nicolaev, o altă meșteriță cu dizabilități, a cărui mărțișor a fost înscris în concurs.

Alexandra Simion din s. Sireți, r. Strășeni, încă o meșteriță cu dizabilități: „De 5 ani colaborez cu MOTIVAȚIE la confecționarea mărțișoarelor, ceea ce pentru mine este un ajutor foarte mare: cu banii primiți îmi ajut familia. Suntem două surori cu dizabilitate severă de 16 ani, situație care nu ne-a permis să ne implicăm în alte activități, care ne-ar aduce venit. Colaborarea cu MOTIVAȚIE mă ajută să duc un mod de viață mai calitativ, fapt pentru care îmi exprim o gratitudine sinceră către echipa MOTIVAȚIEI și reprezentanții companiei Premier Energy. Atunci când ai o ocupație, care îți aduce satisfacție morală, și timpul trece mult mai repede și eficient.

La începutul lunii martie cele 2.500 de mărțișoare confecționate de beneficiarele Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova vor aduce simbolic primăvara pentru consumatorii ce vor vizita oficiile comerciale, dar şi angajaților întreprinderilor Premier Energy în Moldova.

++1-DSC_0582 +1-DSC_0401 +1-DSC_0412 +1-DSC_0420 +1-DSC_0424 +1-DSC_0446 +1-DSC_0466 +1-DSC_0493 +1-DSC_0523 +1-DSC_0528

Distribuie